RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Москві погода влаштувала "пекло" на 9 травня: травмовано людей, розбиті авто

У четвер, 9 травня, в Москві лютувала негода, яка принесла бід, травмуючи людей.

Про це повідомляє видання "Медуза".

Вдень в свято Дня перемоги розпочалася сильна злива з поривами вітру понад 15 метрів в секунду. За цей час в Москві випало близько третини місячної норми опадів.

В результаті негоди в столиці Росії через падіння дерев від сильного вітру постраждали вісім чоловік.

"У Східному окрузі - п'ять постраждалих, в Південно-Східному - троє", - йдеться в повідомленні. За попередніми даними, загиблих в результаті падіння дерев немає, додав він.

Пізніше префектура Південно-Східного округу заявила "Інтерфаксу", що постраждали в районі не виявлено. За медичною допомогою звернень не було, відзначили в префектурі.

Через негоду також відбулися масові аварії. Так, на Новоризькому шосе в районі підмосковного села Степанівське сталася масова ДТП. Зіткнулися близько десяти машин, інформації про загиблих і кількість постраждалих поки немає.

"Одна з машин, що зіткнулися на Новоризькому шосе, майже повністю розбита. Водії, які проїжджають повз зупиняються і намагаються надати допомогу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", на параді в російській столиці, присвяченому 9 травня, помітили "ветерана" з незрозумілими орденами.