RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Під Одесою попрощалися з 31-річним морпіхом з позивним "Дід": опубліковано фото

У суботу, 11 травня, під Одесою (село Приозерне Кілійського району) попрощалися із загиблим на Донбасі 31-річним бійцем 35-ї окремої бригади морської піхоти з позивним "Дід" старшим матросом Денисом Кузьмою.

Про це повідомляє БессарабіяINFORM.

Минулої ночі, 11 травня, тіло солдата доставили додому. По дорозі до дому мікроавтобус з тілом воїна зустрічали жителі міста Татарбунари. З жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами, квітами і свічками вони стояли по обидва боки траси Одеса-Рені, яка проходить через місто. Велика кількість людей встали на коліна і схилили голови в знак глибоко поваги і подяки загиблому військовослужбовцю.

У селі, де жив військовий, 11 і 12 травня оголосили днями жалоби. Відомо, що Козьма брав участь у війні на Донбасі з середини серпня 2014 року. Після подій 2 травня в Одесі, учасником яких він був, пішов воювати на Донбас добровольцем. Мріяв тільки про одне - щоб ця жорстока війна скоріше закінчилася і в Україні настав мир.

Нагадаємо, боєць 35-й ОБМП, уродженець села Приозерне Кілійського району Денис Козьма пропав без вісті після бою поблизу села Миколаївка. Незабаром стало відомо, що тіло українського військовослужбовця може перебувати в морзі одного з міст на окупованій території. 8 травня тіло українського військовослужбовця бойовики передали ЗСУ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше військові розповіли деталі зникнення українського бійця на Донбасі.