RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Улюбленицю пропагандистів Кремля зібралися депортувати в Україну

Пропагандистку Кремля Наталю Кудуєву і її дочку Настю хочуть депортувати з окупованого РФ Криму в Україну.

Про це повідомляють росЗМІ.

Мати і дочка втекли до окупантів на півострів в 2016 році. До цього часу вони жили в Києві. Однак вони всіляко проявляли себе, як фанатів "русского міра". 9 травня того ж року Кудуєва старша прийшла на акцію "Безсмертний полк" в столиці з георгіївською стрічкою, а на 10-річну дитину надягнула солдатську пілотку. Після цього з'явилася фейкова інформація, що націоналісти побили матір і дочку, але Росія дала їм притулок після інциденту - вони втекли в окупований РФ Крим.

Зараз в Ялті, де проживає сім'я, до них навідався дільничний і оголосив, що якщо вони прописані в іншому місці, але там не живуть, то через суд будуть їх виписувати.

"У Наталі і її дочки є вид на проживання в Росії - вони збираються отримати довідку носія російської мови, а потім і громадянство, але без прописки це неможливо", - йдеться в повідомленні і наголошується, що тепер їм загрожує депортація в Україну.

Сама ж Кудуєва порівняла депортацію в Україну зі смертю.

У мережі користувачі прокоментували історію, назвавши багато чого брехнею.

Як повідомляв "Апостроф", 31 березня скандального сепаратиста, члена громадської організації "Союз радянських офіцерів" Віктора Марченка затримали за демонстрацію заповненого бюлетеня.