RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Переговори з бойовиками ДНР-ЛНР: командування ЗСУ дало пояснення скандальному наказу

Командування ЗСУ пояснило, навіщо в різні військові частини України надійшов указ провести вивчення ставлення особового складу до переговорів з бойовиками так званих ДНР і ЛНР.

Про це повідомляє прес-служба оперативного командування "Північ" в Facebook.

"Зазначена в документі інформація була метою створення прогнозування можливих ризиків для громадян України і військовослужбовців Збройних Сил України та втілення запобіжних заходів на майбутнє, по захисту цивільного населення. Втім, в документі, який зараз втратив юридичну силу і скасований, допущено спотворення інформації, яка повинна бути спрямована на всіх громадян України без винятку і не повинна була містити залучення військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

В оперативному командуванні "Північ" з даного приводу призначена службова перевірка. Також там нагадали, що ЗСУ не ведуть переговорів з незаконними збройними формуваннями і не беруть участі в політичних акціях.

Як повідомляв "Апостроф", перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко написала заяву про звільнення з посади уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, представника України в гуманітарній підгрупі.