RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Синоптик розповіла про погоду в Україні в останній день весни

У п'ятницю, 31 травня, в останній день весни, майже на всій території західної України очікуються опади у вигляді дощів, а на сході - сухо і сонячно.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Єдиний натяк на сухий острівець 31 травня - Волинь і Рівненщина. Плюс ще завтра дощі з грозами пройдуть також в північній частині та Вінницькій області. На решті території - сухо, сонячно", - пише вона.

За її словами, пориви вітру очікуються лише в тих регіонах країни, де будуть сильні дощі з грозами.

"Вітер буде переважно з північного заходу, на Сході - південно-східний, невеликий, максимум помірний. Хоча там, де грози, може рвонути", - уточнила синоптик.

Також вона дала актуальний прогноз по температурі повітря, за її словами, в східних областях буде жарко, до +32 градусів, а на заході - до +23.

"Температура повітря очікується найвищою на півдні і сході України, а також в Дніпрі і районах області: +26 +32 градуси. Загалом передбачається +25 +30 градусів, на Заході +18 +23 градуси. У Києві 31-го травня весна таки пустить сльозу прощання до наступного року - в столиці очікується дощ, гроза. Температура повітря буде комфортною, 24, 25 градусів", - зазначила вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптик зазначала, що останні дні травня подарують українцям по-справжньому літню погоду, однак на заході України, як і раніше очікуються дощі.