RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Українські бійці із зони ООС провели навчання під Миколаєвом: опубліковані яскраві фото

У Миколаївській області мотопіхотна бригада оперативного командування "Південь" взяла участь в батальйонних тактичних навчаннях.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Метою навчань було удосконалення практичних навичок командира і штабу батальйону в ухваленні рішення про обстановку, управлінні підпорядкованими підрозділами і вогнем в реальних умовах обстановки; перевірка злагодженості підрозділів; удосконалення практичних навичок особового складу підрозділів при веденні оборонного бою.

Завдяки бойовому досвіду, отриманому в районі проведення ООС, знання специфіки управління бойовими діями в реальних умовах, особовий склад бригади продемонстрував ініціативність, самостійність і наполегливість при виконанні завдань. Протягом трьох етапів навчань військовослужбовці проявили високу психологічну стійкість і фізичну витривалість.

"Наскільки командир здатний організувати будь-який захід, особливо елемент організації бою, таким і буде подальший успіх його підрозділи. Наприклад, питання організації взаємодії між підрозділами попередньо відпрацьовувалися на макетах місцевості. Біля імпровізованого поля бою розмова офіцерів батальйонної ланки проходила в форматі", - зазначив заступник командира окремої мотопіхотної бригади підполковник Дмитро Герасименко.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося вражаюче відео навчань з протиракетної оборони бійців ЗСУ.