RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вчені розповіли, як і коли на Землі настане апокаліпсис

Спеціалісти після проведення ряду досліджень прийшли до висновку, що на Землі через 80 років можуть відбутися процеси, які цілком можна охарактеризувати як "кінець світу".

Про це пише Vice.

Експерти припустили, що через незворотні процеси і кліматичні зміни на планеті трапиться потоп, а потім голод. За словами вчених, причиною апокаліпсису на Землі через 80 років виявиться глобальне потепління.

Загальна температура підвищиться приблизно на 5 градусів. Це призведе до подальшого танення величезних льодовиків. Експерти припустили, що від повеней можуть постраждати близько 200 млн осіб. Фахівці не виключають ймовірності початку міграційної кризи, яка переросте у війну за шматок хліба і території. Вчені розповіли, що через затоплення 1,8 млн квадратних кілометрів суші зникне. Потоп торкнеться в основному ділянок, придатних для сільськогосподарських робіт.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", згідно з рядом пророцтв, передбачень, прогнозів нумерологів і уфологів, протягом 2019 року планета Земля 12 разів опиниться під загрозою знищення.