RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Народну любов росіян до Путіна показали в одному фото

У мережі показали рейтинг президента РФ Володимира Путіна в країні на прикладі активності користувачів під час трансляції "прямої лінії".

Про це повідомляють в Telegram-каналах.

Так, під відео прес-конференції Путіна на YouTube видно 7,2 тисячі лайків і 79 тисяч дізлайков. Але також пишуть, що тим часом помітили і деякі дивні речі в трансляціях "прямої лінії". Її вели відразу кілька російських каналів: RT, Росія-1, 360-ТВ, РБК, НТВ.

"І якимось магічним чином органічно набрані (а це видно на плавному графіку) дизлайки під час YouTube-трансляцій падали (вміють в СММ, коли хочуть!). Дизлайків в середньому було в 10-15 разів більше лайків - по 10-15 тисяч", - пишуть в мережі.

У заплутаній схемі махінацій спробували розібратися.

"Щоб ви розуміли, дизлайки видалити натисканням якої-небудь кнопочки в YouTube офіційно не можна. Пташки пишуть, що для цього спеціально навчені чоловічки розміщують посилання на відео на лівому хостингу, де дуже сумнівна аудиторія і софт з вірусами. Потім ці чоловічки подають YouTube скаргу на нібито накрутки дизлайків через цей "зламаний сайт". А YouTube вже зносить все без розбору. Так і пропадають справжні дизлайки", - йдеться в повідомленні.

Також опублікували і рейтинг "падаючих" дизлайків в трансляції телеканалу "Росія".

Відзначимо, що станом на 20:30 в трансляції каналу НТВ видно 8,5 тисячі лайків і 118 тисяч дизлайків.

Як повідомляв "Апостроф", 20 червня в Росії пройшла щорічна "пряма лінія" з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої він відповів на запитання громадян, в тому числі і про Україну.