RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Російський дух в Криму: в мережі показали фото перемоги над туризмом

Туристичний Крим під окупацією Російською Федерацією, прямо в середині сезону відпусток знаходиться в жалюгідному стані - сміття з вулиць не прибирається, пляжі огороджуються від людей, та й самих туристів як мінімум наполовину менше від тієї кількості, які їздили на півострів відпочивати до окупації.

Фоторепортаж з найвідоміших курортних місць Криму опублікувала у себе в Twitter блогер Roksolana Today & Крим.

Побувавши в Керчі, блогер зазначила великі проблеми з прибиранням сміття комунальниками.

"Керч, сміття (тижнями) + спека = російський дух!" - зазначила вона.

Щодо Ялти вона розповіла про невдалу реконструкцію місцевого пляжу і огороження традиційних місць відпочинку туристів.

"Так, це заново відкритий "Приморський Пляж": залапані брудними руками скляні загородження, брудна галька і морська вода кольору дощової калюжі ... Ялта ... І екоготель "Сон у літню ніч", елітний ... Прохід до Лівадійського пляжа, прозорий паркан 1 км ... Країна-концтабір захопила Крим, як можна не бачити, що за жах - Росія?", - пише блогер.

Також вона розповіла про низьку культуру відпочинку російських туристів в Севастополі. Там група осіб влаштувала пиятику прямо на пам'ятнику.

"Севастополь, парк Перемоги над охрініардом грошей дорогих росіян! У ста метрах від пам'ятника Георгія, все виглядає ось так! .. Апофеоз скреп Росії. Мало того, що бухають на пам'ятнику (там пляшка коньяку), так ще й з дітьми", - додала вона.

У Коктебелі блогер практично не помітила туристів, і зробила висновок, що в окупованому Криму провалено черговий туристичний сезон.

"Фото зроблені в суботу, між 21.00 і 22.00, немає ні народу, ні виручки. Повний провал сезону. Коктебель, скрепушкі вам", - заявила вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський адвокат Ілля Новіков заявив, що кримський півострів Україні поверне наступний президент Росії, який змінить Володимира Путіна і, на його думку, це може бути нинішній мер Москви Сергій Собянін.