RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розповіли, хто поверне Крим Україні

Кримський півострів Україні поверне наступний президент Росії, що змінить Володимира Путіна і це може бути нинішній мер Москви Сергій Собянін.

Про це розповів російський адвокат Ілля Новіков в ефірі програми "Рандеву" з Яніною Соколовою на "5 каналі".

"Путін, поки живий, не погодиться на будь-яке рішення щодо Криму. Крим, на мою думку, віддасть будь-яка людина, яка прийде після Путіна. Хто б це не був. Це може бути новий Медведєв. Багато хто вважає, що це може бути нинішній мер Москви Собянін, який його майбутній наступник", – сказав Новіков.

За його словами, "якщо Україна не втратить свої позиції, як суб'єкт європейської політики, будь-який президент РФ змушений буде вирішувати питання Криму, але не Путін".

"Для Путіна це принципово. Якби не було Криму, він би не протримався при владі до сьогоднішнього дня. Це для нього останній бастіон, він його не залишить", – підкреслив адвокат.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернет злили цікаві подробиці небезпечного плану президента Російської Федерації Володимира Путіна щодо Донбасу, реалізація якого вже почалася -з пропозиції бойовиків ЛДНР повернути Україні чотирьох полонених.