RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Скандал в патрульній поліції Одеси набирає обертів: заява начальника і реакція соцмережі

Начальник департаменту патрульної поліції Одеської області Євген Жуков відповів на заяву патрульної Зої Мельник, яка поскаржилася в мережі на свавілля в управлінні.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Є категорія людей, які не хочуть працювати, систематично порушують дисципліну (в різних напрямках), халатно виконують свої обов'язки ну і так далі (якщо розписувати - мені доведеться витратити весь день). У них, як правило, виходять побутові робочі конфлікти з керівниками різного ланки", - в свою чергу звинуватив Жуков патрульну.

Він також прикріпив до посту скріншот рапорту, де вказано кількість прогулів і якість роботи Зої Мельник.

"Але за систематичні порушення службової дисципліни співробітник буде звільнений і крапка!", - додав начальник департаменту.

У відповідь на його заяви з'явилися коментарі користувачів мережі.

"Судячи по постах Жукова ... їх можна більше не читати. І про Поліцію теж можна забути. П'ять років коту під хвіст", "Кількість складених протоколів показник ??? Ну і в чому відмінність нової поліції від старої ???", "Якщо б Зоя була першим і єдиним патрульним, кого дістала система ... А так, ваш пост тільки підтверджує що з поліцією у нас зовсім справи кепські", "Зоя була відомою, публічною людиною з вищими морально-етичними цінностями до того як пішла в поліцію. І саме її поведінка як чесної людини вмотивувала піти в поліцію, бо як вона повірила в зміни. Але, Авакову за фактом, реформа виявилася не потрібна, йому потрібно побільше "візиток" було зібрати", "Людина винесла сміття із хати, буде звільнена. норм. добре. Вірною аваковський дорогою йдете. П.С .: таблиця шикарна, методичка маніпуляції: 2 перших шпальти - ідеальні поліцейські. типу майже зовсім погана Зоя. Ось дивіться як повинно бути, скільки протоколів, не хворіють, начальство досить. Гуд", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", поліція потрапила в скандал через абсурдного справи проти волонтера.