RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Палять фаєри і підривають петарди: біля телеканалу NewsOne влаштували акцію протесту, фото і відео

У понеділок, 8 липня, біля будівлі телеканалу NewsOne, який повинен був провести телеміст з російським пропагандистським телеканалом "Росія-1", влаштували акцію протесту - мітингувальники палять фаєри і підривають петарди.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними видання, в акції бере участь близько ста осіб. Поліція посилила охорону бізнес-центру, але протестувальникам не заважають. Поруч чергують пожежні.

У той же час LB.ua зазначає, що число учасників акції досягло 250 осіб. Вони тримають плакати і палять фаєри. Обстановка в цілому спокійна, конфліктів на даний момент немає.

Відзначається, що активісти скандували "Медведчук, гори в пеклі!" і обписали вікна і асфальт балончиками. Вони вимагають забрати у телеканалу ліцензію.

Як повідомляв "Апостроф", Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом телемосту "між Росією і Україною", що зірвався, анонсованого російським телеканалом "Росія 24" з участю українського телеканалу NewsOne.

У ГПУ заявили, що одним із власників телеканалу NewsOne є кіпрська компанія, пов'язана з російським "Промсвязьбанком", через який також фінансується військова промисловість РФ.