RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Принизив військових: мережу розгнівала поява Зеленського перед бійцями ООС, фото

Президент України Володимир Зеленський прибув на позиції військ ООС на Донбасі в цивільному одязі, яка деяким здалася "м'ятою" і "несвіжою".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олексій Гвоздьов.

"Вибачайте, але це повне приниження для військових, як головнокомандувач приходить у несвіжій цивільній білизні", - прокоментував Гвоздьов фотографії візиту Зеленського на Донбас.

Інші користувачі соціальних мереж також висловилися щодо зовнішнього вигляду Зеленського. Деякі навіть висловили критику на адресу першої леді України, Олени Зеленської, яка, на їхню думку, винна в "м'ятому" одязі президента.

Відзначимо, що п'ятий президент України Петро Порошенко також нерідко піддавався критиці щодо несвіжості свого костюма. Зокрема, під час одного робочих візитів до Франції він приїхав в сильно пом'ятих штанях.

А під під час візиту українського президента в Нідерланди в листопаді 2015 року користувачі мережі також висміяли його зовнішній вигляд.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в неділю, 7 липня, президент України Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск побували в районі розведення сил у Станиці Луганській на Донбасі.