RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Пропаганда працює погано: в мережі висміяли фото і відео випадкової зустрічі Путіна з "народом"

У мережі розповіли про показну зустріч президента РФ Володимира Путіна з народом.

Про це повідомляє блогер і політолог Олексій Голобуцький.

"Випадковості - вони такі випадкові, особливо коли це "випадкова зустріч Путіна з народом". "Народ" можна оцінити по особам в першому ряду: чини ніяк не менше капітана ФСО (Федеральна служба охорони РФ, - ред.)", - написав він .

Також Голобуцький зазначив, що абсолютно випадковий "кадр з відео, яким поділилися дівчата з натовпу" з журналістом Колотовкіним так само випадково виявився на офіційному сайті президента РФ - kremlin.ru.

"Офіційний кремлівський сайт завжди так робить: бере "випадкові відео з мобільних захопленого народу" і ретушує до ідеалу", - написав політолог, опублікувавши відео.

За словами Голобуцкаого, пропаганда в Росії добре "промиває мізки" росіянам.

"Набір з декількох великих планів без всякого загального вигляду збоку повинен переконати російських глядачів: а) Путін дійсно особисто спілкувався з громадянами; б) це було спонтанно і відкрито; в) "прості випадкові очевидці" пищали від захвату", - зазначив блогер.

Як повідомляв "Апостроф", президент Російської Федерації Володимир Путін вперше висловився про журналіста Георгія Габун, який обматюкав його в недільній авторській передачі "Постскриптум" на телеканалі Rustavi-2.