RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

22 вересня

21 вересня

Всі новини

Путін вперше висловився про журналіста з Грузії, який обматюкав його: відео

Президент Російської Федерації Володимир Путін вперше висловився про журналіста Георгія Габунію, який обматюкав його в недільній авторській передачі "Постскриптум" на телеканалі Rustavi-2.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"Що стосується різного роду санкцій щодо Грузії, я б не став цього робити саме через повагу до грузинського народу, тому що один (Габунія, - "Апостроф") вийшов, ляпнув щось, зображуючи із себе щось. Про нього раніше ніхто не знав, зараз всі говорять. Він у цьому сенсі домігся свого. Ну, відсторонили його на два місяці, він поїхав на відпочинок. Потім продовжить роботу", - сказав Путін.

Глава Кремля додав, що в Грузії є люди, які протестують проти цього, тому він "не хотів би робити нічого, що ускладнювало б відносини" між країнами.

Як відомо, в ефірі своєї програми Габунія обізвав Путіна "смердючим окупантом" і заявив, що на землі "немає місця такому убогому створінню".

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що раніше під час акції протесту в Тбілісі, грузини заспівали український хіт про російського президента Володимира Путіна.