RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Власник NewsOne заявив у Москві, що телеміст таки проведуть

У середу, 10 липня, нардеп Тарас Козак, який володіє українським телеканалом NewsOne, заявив, що телеміст з Росією, навколо якого розгорівся гучний скандал, таки проведуть.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Так, Козак на зустрічі з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим у Москві відзначив, що чув вранці, що телеміст відбудеться в п'ятницю на російському телебаченні. У той же час він не уточнив, в якому форматі це буде.

"Спасибі вашим журналістам, які цю тему не залишають, тому що частка російського телебачення в Україні теж є, є супутникові тарілки, і люди дивляться, люди бачать правду, тому що хотіли поговорити без політики", - заявив він.

Власник каналу уточнив, що сподівається - українці в ході виборів дадуть оцінку "партії війни", а спілкування між російським і українським народами буде продовжено. Він додав, що співробітників NewsOne, які готували телеміст, вже викликали на допити в Генпрокуратуру.

Як відомо, відповідно до телепрограми на сайті "Росії 1", прем'єрне шоу "Треба поговорити" повинні показати в п'ятницю, 12 липня, о 18:00.

Як повідомляв "Апостроф", Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом телемосту "між Росією і Україною", що зірвався, анонсованого російським телеканалом "Росія 24" з участю українського телеканалу NewsOne.

У ГПУ заявили, що одним із власників телеканалу NewsOne є кіпрська компанія, пов'язана з російським "Промсвязьбанком", через який також фінансується військова промисловість РФ.