RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Facebook "вбив" одну з топових груп про загиблих на Донбасі українських героїв

У соціальній мережі Facebook заблокували українську групу про загиблих бійців ООС на Донбасі "Книга пам'яті полеглих за Україну".

Про це повідомляють у відповідній групі.

Так, там опублікували скріншот повідомлення від 7 червня, який став підставою для третього попередження сторінці. Також в групі у Facebook попросили тегнути людей під повідомленням або фотографією, які можуть допомогти знайти шлях вирішення цієї ситуації.

"Шановні читачі! З сумом повідомляємо, що ми змушені призупинити публікацію матеріалів про загиблих героїв України на нашій сторінці. Причина - ми здобули третє попередження за кілька останніх тижнів про те, що наші публікації не відповідають стандартам цієї соціальної мережі. Наші апеляції до модераторів соцмережі результатів не мають, тому є великий ризик блокування або й повного видалення цієї сторінки. Сподіваємося на вирішення цієї проблеми найближчим часом, хоча не знаємо, хто саме і яким саме чином нам допоможе", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", відомого журналіста і блогера Аркадія Бабченко, якого переслідують спецслужби РФ і на якого 29 травня 2018 роки готували замах, довічно заблокували в Facebook.