RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Зеленського зробили персонажем мультфільму після скандалу в Борисполі: відео

У мережі опублікували смішне відео-мультфільм з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі, який вигнав із залу під час засідання секретаря міської ради Ярослава Годунка.

Про це повідомляють на сторінці "Баба і кіт" в Facebook.

Ролик зробили після інциденту в місті Бориспіль Київської області. Нагадаємо, там проходила нарада на якій був присутній Зеленський. Так, під час розмови з Годунком глава держави зазначив, що переглянув в інтернеті його біографію і уточнив, чи дійсно той був частково засуджений за розбій. При цьому секретар міськради зізнався, що мова йде про нього. Після цього Зеленський попросив Годунка вийти із залу і назвав його "розбійником".

У відео смішно показана ситуація вигону чиновника із залу. "Як наш поліглот прогнав Годунка", - підписали ролик в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", секретар міської ради Борисполя Київської області Ярослав Годунок, якого в середу, 10 липня, вигнав з наради президент України Володимир Зеленський, на президентських виборах в квітні голосував саме за чинного главу держави, через що йому "пророкували" проблеми.