RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Кирилівці розгорається скандал через конфлікт туристів зі "швидкою допомогою": відео

На популярному українському курорті Кирилівка (Запорізька область) розгорівся гучний скандал за участю бригади швидкої допомоги, лікарі якої придумали "оригінальне" рішення для госпіталізації двох хворих - дитини і чоловіка, яких збиралися перевезти одним автомобілем.

Про цей випадок розповіла Катерина Пелагея в Facebook, опублікувавши відео спілкування з фельдшером, який запропонував родичам "покататися" в авто разом з дитиною.

У мережі тут же стали коментувати інцидент. Причому, свою точку зору в коментарі висловив і сам фельдшер, який опинився в епіцентрі скандалу.

"Я відвіз дитину в Азовську амбулаторію, чтои дитина була під наглядом медика, лікарня знаходиться 50 км я один на всю Кирилівку дві машини поїхали в Якимовку, надійшов виклик чоловік посинів, не дихає тому і виникло питання, що важливіше і кому допомогу надати, з дитиною нічого б не сталося, загрози йому ніякої не було для життя. Я поїхав на виклик: у чоловіка був інфаркт, довіз його живим стабільно важким, якби я повіз дитину в Якимовку, і не надав допомогу, чоловік не був би живим, до речі, бабуся бачила в лікарні, як я привіз важко хворого чоловіка", - розповів він.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Чорноморськ Одеської області побили медиків швидкої допомоги, які прибули за викликом до пенсіонерки.

А під Харковом хворий побив медика швидкої медичної допомоги "за довге очікування".