RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Модель з Дніпра пообіцяла роздягнутися, якщо мер виграє парі із Зеленським: фото дівчини

Фотомодель з Дніпра Анна Мінюкова, відома також як Ася Міковіч, заявила, що роздягнеться для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, глава Дніпра посперечався з лідером країни, що 14 вересня 2019 року відкриє міст в місті, який до цього часу відремонтують.

"На одному з букмекерських сайтів приймаються ставки на перемогу в цій суперечці. Коефіцієнт на перемогу мера в даний момент в два рази менший", - уточнила модель.

Через це вона вирішила "підтримати" главу Дніпра і дала свою обіцянку.

"У підтримаю людей, які зробили ставки на відкриття мосту в термін, заключаю парі. Якщо 14 вересня міст в Дніпрі буде зданий в експлуатацію, то 15 вересня о 08:00 ми з @dubnitskiy_david повторимо цю зйомку без одягу", - написала Ася, маючи на увазі, що роздягнеться для фото.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеси в суботу, 13 червня, дав абсурдний указ, що стосується припинення перевірок човнів і Одеського морського порту на дотримання екологічних норм.