RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Робота - не вовк: соцмережі бурхливо обговорюють пляжне фото Зеленського в Одесі

У мережі бурхливо обговорюють фото президента Володимира Зеленського і глави Офісу президента Андрія Богдана на пляжі в Одесі.

Фото з пляжу президент розмістив на своїй сторінці в Facebook.

На фотографії Богдан і Зеленський сидять на шезлонгах під пляжними парасолями в оточенні інших відпочиваючих.

"Ми, всюди охорона, бойові водолази, спец контроль проходження в море, на пляж - через рамки, а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Хороших вихідних", - підписав фото Зеленський.

Під знімком з'явилася маса різних коментарів.

"А коли ж наш вельмишановний при*іздент почне виконувати свої обов'язки? Чувак, бути президентом це не на концерти їздити і не шаурму же*ти, а бути особою країни на міжнародній арені і захищати її від зовнішніх ворогів. Ти як був блазнем, який грає хе@ом на роялі, так ти ним і залишився", "Може ви працюватимете, а не відпочиватимете?! ви президент країни воюючої! ви хоч це розумієте?", - обурюються користувачі.

Але знайшлися і такі, хто почав захищати Зеленського.

"Вам не соромно? Президент така ж людина, з такого тіста як і всі ми, має право на відпочинок", "А нічого, що президент просто людина, яка завжди залишається собою, дивно правда", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні заявили, що Володимир Зеленський своїми жартами про Майдан і війну принижує українців .