RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​Школярі розвели Зеленського на селфі в літаку

Пасажири розповіли, як летіли в літаку з президентом України Володимиром Зеленським до Одеси.

Про це повідомляє видання "Думська".

Глава держави в неофіційним візитом відвідав південну "столицю" країни. Зеленський відправився в місто на літаку в економ-класі, а пасажири поділилися, як їм було летіти з лідером України. За їхніми словами, ніяких незручностей Володимир Зеленський нікому не доставив.

"Він летів економ-класом, нічого незвичайного не відбувалося, наче його й не було на борту", - розповів один з попутників Зеленського.

Однак поза увагою керівника України не залишили. Відзначають, що цим же рейсом до Одеси поверталися діти зі школи №81, і вони захотіли сфотографуватися із Зеленським.

"Коли я підійшла до нього, то президент міцно спав. Сидів поруч Андрій Богдан (глава Офісу президента, - ред.) попросив увійти в становище і дати йому поспати. Але я все-таки попросила його розбудити: навряд чи у дітей буде інший шанс сфотографуватися з найголовнішою людиною в країні. Володимира Олександровича розбудили. Він поставився до цього з розумінням, і ми сфотографувалися", - розповіла вчителька молодших класів Саїда Роговська.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні, після перемоги в президентських вибораз, Володимир Зеленський разом з дітьми полетів до Туреччини.