RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Міжнародний день дружби: найкращі вірші, смс та привітання в фото та відео

30 липня відзначають одразу кілька свят. Наприклад, саме у цей день святкується День дружби. Щоб нашим читачам було простіше привітати своїх близьких і знайомих з цим днем "Апостроф.Лайм" зібрав найкращі привітання в картинках, віршах і прозі.

30 липня по всьому світу святкують День дружби. Свято встановили резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 3 травня 2011 року.

У резолюції підкреслюється важлива роль цього свята в зміцненні дружніх відносин між різними народами. "Дружба між народами, країнами, культурами і окремими особами може надихнути на зусилля із забезпечення миру і дає можливість навести мости між товариствами, які шанують культурне різноманіття", - сказано в документі.

Щороку в День дружби в різних містах проводяться різні заходи: фестивалі, виставки, концерти, форуми, лекції, кінопокази. Всі вони спрямовані на зміцнення дружніх відносин в суспільстві, на поширення толерантності та привітності людей один до одного.

День дружби: привітання у віршах і прозі

***

Про друзів не дарма складають пісні,
Не один пуд солі вони з'їли разом,
Друг - надійна опора завжди,
Кажуть, пізнаються в біді завжди.
День друзів – прекрасне свято,
Всюди гамір, веселощі, жарти, сміх,
Друзів на світі багато різних,
Хай у вашому житті друг буде краще всіх.

***

Мій старий друг, в житті всяке буває,
Було багато різного в нас,
Але наша дружба міцна не зникає,
Скажу тобі чесно, без прикрас.
У день друзів бажаю тобі,
Щоб пам'ятав ти завжди про друга,
Удачі, щастя, посмішок у долі,
Прекрасних днів на дозвіллі.

***

Справжній друг, яке щастя,
Якщо поруч він, йдуть всі негоди,
І сумніви зникають, як тала вода,
Дай Бог, щоб дружба міцна завжди жила.
Сьогодні день друзів, вітаю,
Веселися по повній і не сумуй,
Радості і щастя я тобі бажаю,
А особливо великого щастя в любові.

***

***

З нашим днем тебе, друган.
Зичу щастя ураган.
Хай здійсняться мрії всі,
Щоб жилось тобі в красі,
Була тачка найдорожча,
Гаманець тріщав від грошей.
Що не день - веселих свят,
Задоволень, відпочинку,
Вдачі кожную хвилинку,
Перемог, чудових прагнень,
Нових радісних досягнень!

***

З днем друзів хочу привітати,
Це свято для всіх нас.
Дружбу світлу прославити,
Ту, що вилікує час.
Вам берегти друзів бажаю,
Ніколи не зраджувати,
Допомагати, любити і вірити,
Любити і розуміти.

***

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби. Нехай наш зв'язок ніколи не обірветься, нехай у твоєму житті будуть люди, які завжди готові прийти на допомогу, які в будь-якій ситуації візьмуть твою сторону, які разом з тобою розділять і радість, і смуток, люди, які називаються друзями. Бажаю міцної дружби, яскравих посмішок і щасливих днів в оточенні дорогих людей.

***

Немає в світі, напевно, нічого більш важливого, ніж дружба. Нехай же все друзі залишаються так само близькі, нехай не розчаровують і не засмучують. Нехай сьогоднішній день, Міжнародний день Дружби, знаменується нескінченним світлом, любов'ю і дружньою підтримкою.

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби. Бажаю дружити з хорошими і добрими людьми, які завжди тебе підтримають і зрозуміють, бажаю, щоб дружба ця була міцною і сильною, щоб ні кілометри, ні вітри долі, ні життєві позиції один одного не змогли дати скол або тріщину в теплих, щирих дружніх відносинах .

***

Найважливіше в житті неможливо помацати, а справжня дружба зустрічається особливо рідко! Бажаємо, щоб щирою, вірною і надійною дружби у кожного було сповна! Нехай вона радує вас багато років!

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби і хочу побажати в будь-який день і в будь-яку погоду дорожити міцною дружбою, в будь-якій біді прийти на допомогу товаришеві і завжди розраховувати на своїх друзів. Нехай міцна дружба не підвладна буде ні рокам, ні заздрості, ні пліткам, ні злим жартам долі.

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби. Бажаю, щоб кожен день твого життя перетворювався на справжнє свято, де буде багато посмішок і добрих слів від друзів, веселих жартів і яскравих моментів з близькими людьми. Нехай вірний друг завжди буде поруч, нехай дружба в твоєму житті буде не тільки на словах.

***

Я бажаю в цей день, всім запросити своїх друзів. Бажаю застілля веселого, пісень дружних і душевних розмов. Нехай найвірніші і справжні друзі переступлять поріг вашого будинку, і щоб разом ви попоїли не пуд солі, а ароматний чай з солодкими цукерками. Бажаю кожному, щоб в цей день він зрозумів, що у нього в гостях багато людей, на чиє плече і вірну руку він може покластися у важких ситуаціях. З днем справжньої дружби!

***

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.