RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Волонтери опублікували фото і дані сотень росіян, що воювали проти Грузії

До 11 річниці російського вторгнення в Грузію місцеві волонтери оприлюднили список громадян РФ, які воювали проти їхньої країни.

Про це повідомляє ресурс Inform Napalm .

Вони опублікували дані командного складу 7-ї російської окупаційної бази в Абхазії. Серед ідентифікованих російських окупантів 185 офіцерів і 15 надстроковиків - в званнях від полковника до сержанта.

28 червня в столиці окупованої Абхазії Сухумі відбулася конференція "Чи хочуть росіяни війни?", приурочена до 25-річчя з початку "миротворчої операції" - з моменту першого етапу окупації Абхазії і вигнання зі своїх будинком чверті мільйона грузин.

Більшість російських окупантів, які вказані в списку, все ще служать в Абхазії, як в мотострілецькому складі, так і в дивізіонах ППО "С-300". Близько 20-25% з них підвищені на посаді та/або за ротаційним принципом переведені в інші військові частини південного військового округу Росії, в тому числі і в окупований Крим.

З фото та даними окупантів РФ в Грузії детальніше можна ознайомитись за посиланням - Inform Napalm .

Як повідомляв "Апостроф", популярний грузинський актор і співак Вахтанг Кікабідзе заявив, що в Кремлі правлять люди старих понять, але цей час вже давно минув, вже давно почався рух в інший бік.