RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

​Що відбувається з обміном полоненими з Росією: заява Зеленського і несподівані подробиці

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що перші результати з питання обміну утримуваних осіб між Україною та Росією будуть вже в найближчі дні.

Про це повідомляє ресурс "Новини Донбасу".

"Ми чекаємо результатів крок за кроком. Перші результати повинні бути вже в найближчі дні. Не хочу загадувати", - сказав глава держави.

При цьому він підкреслив, що особисто займається цим питанням. За словами Зеленського, він працює над цим вже два місяці.

"Я обіцяв українському народові, що ми повернемо полонених, моряків, що ми закінчимо війну. Я цим займаюся особисто. Я не знаю, хто там що говорить і хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу", - резюмував президент.

У той же час, як пише "Коммерсант", в обміні ув'язненими між Росією і Україною не будуть брати участь український режисер Олег Сенцов і керівник "РИА Новости Україна" Кирило Вишинський.

Сенцова немає в списках на обмін, а Вишинський сам відмовився брати участь в обміні, оскільки має намір добиватися свого виправдання і звільнення в судах України.

Як повідомляв "Апостроф", Уповноважений у справах людини в Російській Федерації Тетяна Москалькова 23 серпня вирушила до Києва.