RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

День шахтаря: кращі вірші, смс та привітання в фото та відео

25 серпня відзначають одразу кілька свят. Наприклад, саме у цей день святкується День шахтаря. Щоб нашим читачам було простіше привітати своїх близьких і знайомих з цим днем "Апостроф.Лайм" зібрав найкращі привітання в картинках, віршах і прозі.

25 серпня 2019 року у багатьох країнах, у тому числі й в Україні, відзначається професійне свято представників дуже важкої професії - День шахтаря. Дата свята зміщується кожен рік, адже вона призначена на останню неділю серпня.

Це свято відзначають з 1948 року. Щороку на честь цієї події у багатьох містах проводять різні масштабні заходи, концерти, кінопокази, виставки, фестивалі, форуми та лекції. Також багато підприємств вітають своїх співробітників.

Але День шахтаря - не просто професійне свято, коли всі гуляють і розважаються. В першу чергу, це день пам'яті тих, хто віддав життя, займаючись цією небезпечною справою. Тому за традицією спочатку покладаються квіти всім загиблим, і тільки потім всі бажаючі вирушають святкувати і веселитися.

День шахтаря: привітання у віршах і прозі

***

Шахтарю мої вітання,
Щоб збувались всі бажання,
Щоб Вам в шахті лиш везло,
Щоб обходило Вас зло!
Щоб дружина Вас любила,
Кожен день боготворила,
Щоб сім'ю оберігала,
Їсти вчасно Вам давала!

***

Повагу, славу і пошану,
Ти заслужив шахтар давно,
І серед всіх людей по праву
Ти в праві жити, як в кіно!
Нехай тебе щастя, як дощ обливає,
Нехай тебе радість завжди зустрічає,
Нехай тебе любить хто милий душі,
Цього я бажаю тобі від душі.

***

Шахтарів я всіх вітаю,
І бажаю їм добра,
Більше світлого бажаю,
Де вугілля й чорнота!

***

***

В День шахтаря ми побажаєм
Вам праці легкої, і море всіх благ,
Хай вдача до Вас зажди прибуваєш,
І хай невідомий для Вас буде страх!
Щоб вдома жінка Вас чекала,
Щоб батько Ваш також радів,
Щоб мати Вас тихенько обіймала,
Бажаєм Вас лиш гараздів!

***

Ви надр земних - царі і королі,
Ви - нашої економіки опора.
Бажаю сили, щастя та любові
Добувачі головних скарбів країни
Ви - прекрасні, і так нам потрібні!
Ми вас вітаємо, шахтарі-бійці!
Удачі, здоров'я, адже ви - молодці!

***

Вітаємо усіх шахтарів
В це свято нехай у них
Буде мінімум роботи І побільше вихідних!
Вітаємо вас! Здоров'я, Задоволення і сил,
Щоб кожен день посмішку,
Радість, щастя приносив!

***

З шахтарським святом хочу
Привітати від душі,
Від шуму вагонеток, друг,
Ти відпочинь у тиші,

Не просто так, адже свято твоє
Сьогодні настало!
А завтра чекає тебе забій,
Так будь же повним сил!

***

***

Вітаю з Днем шахтаря! Нехай на всіх підземних коліях з тобою буде удача, нехай ліхтарик світить, немов третє око, і ніколи не підводить! Будь мудрий і веселий, сміливий і великодушний! Прийми сердечні вітання від тих, хто щиро хвилюється за тебе, від тих, хто всім серцем бажає тобі міцного здоров'я та любові!

***

В День шахтаря, мій друже, я вважаю обов'язком і честю поплескати тебе по плечу і, привітавши зі святом, побажати ніколи не схилятися під будь-якими негараздами в житті і завжди триматися з честю і вірою у власні сили! Будь відкритий світу - і він відповість тобі добром!

***

День шахтаря настав! Ми вітаємо тебе милий наш батько! Хочемо побажати гідної зарплати, нехай ангел охоронець завжди тобі допомагає. Не кожен здатний ризикнути без дублера, щоб нафту, газ і руду добувати. І без сумнівів кожна професія важлива, але твоя, батько, робота найважливіша!

***

***

Шахтарю впору присвятити баладу, але в цей святковий день ми не станемо його втомлювати, він і так працює за двох, ми просто привітаємо його з професійним святом і побажаємо довгі роки життя у добробуті і достатку! Нехай ваш будинок буде надійною фортецею, а серце - скарбницею душевних скарбів!

***

Тому, хто всій країні підкидає добірного вугілля, в День шахтаря я шлю палкий привіт і найкращі побажання! Нехай там, в шахтах, все йде гладко і за планом, а на землі нехай тебе оточують вірні друзі, вдома - чекає кохана дружина, а по вихідних трапляється відпочити так, щоб згадувалось про це все життя!

***

Шахтар - це саме та професія, яка заслуговує найбільшої поваги. Ваш внесок у розвиток нашої країни найвагоміший. Бережіть себе! З Днем шахтаря вас.

***

Здається, що твоя нелегка праця проходить у самому центрі землі. Там дуже темно... Але тобі не звикати, і, піднявшись нагору і трохи відпочивши, ти повертаєшся назад в шахту без жалю! В День шахтаря я хочу від усього серця побажати тобі ніколи не втомлюватися і завжди залишатися бадьорим і життєрадісним!

***

***

Дорогий та улюблений наш син! Коли ти був зовсім маленьким, не можна було подумати, що від тебе буде залежати благополуччя стількох людей. Сьогодні твоє професійне свято - День Шахтаря, і я хочу побажати тобі не втрачати силу волі і не зупинятися на досягнутих результатах. Зі святом!

***

Все багатство, що таїть земля, ви піднімаєте на гору для народу, і, мабуть, важче вашої роботи ще треба пошукати... Вітаю з Днем шахтаря! Нехай важка праця не лежить важким тягарем на ваших плечах, нехай голова завжди буде гордо піднята, а на вустах - усмішка!

***

Найсильніші, найхоробріші, найкращі! І мова йде зовсім не про військові професії. Мова йде про шахтарів. Вітаємо наших шахтарів з професійним святом!

***

Мій улюблений лицар підземних надр! Я пишаюся, що ти займаєшся цією чоловічою роботою і безстрашно спускаєшся в антрацитові лабіринти. Нехай моя любов захистить тебе від усіх негараздів. До шахтарського братства належать тільки сильні чоловіки. Я щаслива, що можу притулитися до надійного плеча й побачити в твоїх очах турботу і ніжність.

***

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.