RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

У Києві водій маршрутки познущався над інвалідом війни, який втратив зір на Майдані: відео

Чоловік, який втратив зір в ході Революції Гідностіта отримав інвалідність, став жертвою хамства з боку водія міжміської маршрутки.

Про це повідомляється в Telegram спільноти "Київ оперативний".

Водій буквально виштовхнув чоловіка з салону, коли дізнався, що той - пільговик.

"На станції метро Лісова сів у маршрутку "Київ-Чернігів" та пред'явив УБД. Водій без зайвих слів відразу почав виштовхувати мене. Потім почав доводити, що я за законом зобов'язаний взяти квиток на кінцевій, тобто біля станції метро Дарниця (хоча кінцева у них на Лісовій)", - розповів потерпілий.

Також він зазначив, що водій і так порушив норми безпеки для перевезення пасажирів, оскільки у нього в міжміському автобусі стояли люди.

Після обурень з боку чоловіка з інвалідністю водій заблокував ще й сусідній автобус, щоб той не зміг туди зайти, а після цього покликав своїх друзів і накинувся на потерпілого з погрозами і спробував його задушити.

"Водій відштовхнув мене і коли я розвернувся спиною, нічого не чекаючи, почав душити мене ззаду ... Я мало не задихнувся. Я вирішив викликати поліцію. Водій одразу закрив двері на ключ і образив мене", - додав він.

Поліцейські після прибуття на місце подій не змогли знайти аргументів для захисту ветерана, і він відправився у відділення писати заяву про вчинення кримінального правопорушення на водія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі водій принизив учасника бойових дій і відмовився везти його безкоштовно на маршрутному таксі.