RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Епатажна модель влаштувала еротичні фотосесії на "втомлених" мостах в Харкові та Дніпрі

Відома українська фотомодель Анна Мінюкова (Асі Міковіч), яка називає себе "інфраструктурною музою України", виклала в мережу еротичну фотосесію з моста в Харкові, що частково обвалився.

Фотографії з'явилися на її сторінці в Instagram.

Таким чином модель вирішила звернути увагу на проблему з перевантаженням мостів і необхідністю їх своєчасного ремонту.

У підписі під фотосесією Анна зазначила, що в аварійному стані в Україні більше 60% мостів. Також вона розповіла про історію моста, на якому фотографувалася.

"Міст в Харкові, що обвалився, навіть не значився аварійним, а аварійні у нас більше 60% мостів. Уточню, що конкретно цей міст не дивлячись на те, що в результаті обстеження в 2018 році гарантувати безпеку без усунення виявлених дефектів не ручалися, аварійним не числився. Чи була причиною обвалу фура? чи була вона там взагалі? При обвалі моста у 2017 році на Харківщині обвинувачували птахофабрику, яка перевозить комбікорми фурами. У 2018 році в Дніпропетровській області під вантажівкою звалилася частина моста. Міст перебував в аварійному стані, але на його території не було жодних знаків і повідомлень, що забороняють рух або попереджають про небезпеку", - написала модель.

Вона також розповіла місцевій владі про способи контролю за станом мостів.

"Привести всі мости в задовільний стан - дорого, складно та довго. Але наявність вагового контролю допомогла б уникнути цих випадків. Установка знаків, що обмежують рух на аварійних і передаварійних ділянках, допомогла б уникнути цих обвалів. А в подальшому може і врятувати чиєсь життя. Адже замість фури, одного разу, може бути автобус з дітьми", - зауважила модель.

Раніше Асі Міковіч фотографувалася на тлі мосту в Дніпрі, який зараз знаходиться на ремонті.

"Контролюю роботи", - підписала вона тоді фото.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ася Міковіч, заявила, що роздягнеться для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом Володимиром Зеленським. Мер Дніпра посперечався з президентом, що 14 вересня відкриє міст в місті, який до цього часу відремонтують.