RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Радником міністра охорони здоров'я став відомий політтехнолог: подробиці

У міністерстві охорони здоров'я відбулася зустріч новопризначеного міністра з колективом. Крім того Зоряна Скалецька представила своїх радників колективу міністерства.

Про це міністр повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Примітно, що серед радників - відомий політтехнолог, засновник "вільної школи журналістики", засновник Агентства кризових комунікацій "НІ" Дмитро Раїмов.

"Покликали. Мені дуже сподобалася пані міністр. Ось вона справжня. І голова. Вона дуже розумна. І горить тим, щоб реалізувати ідеї. Скоро ми реалізуємо як буде все працювати. І поки думаємо, кому дати перше інтерв'ю ... Роботи буде валом... Багато відповідальності і нових викликів. Хвилююче", - написав Раїм в соцмережі після призначення.

Раїм звернув увагу на те, що міністр розмовляє з ним тільки українською мовою, в зв'язку з чим, очікується зміна і його системи спілкування.

Крім того, він сентиментально і тепло висловився про спільну роботу зі Скалецького.

"Буде найвідкритіший міністр. Дуже сильно захоплений нею. Ми працюємо до пізньої ночі, а о 7.00 або раніше вже приходять повідомлення ... Ви навіть не уявляєте, яка вона працездатна і розумна ... Я звертаюся до неї на ви. У присутності інших тільки як "пані министр", - пише він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Зеленського назвали терміни внесення змін до Конституції .