RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Працювала" авіація: пропагандисти ДНР видали нахабний фейк про наркотики для ЗСУ

Пропагандисти відзначилися новим фейком про наркотики для військових Збройних сил України на Донбасі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Як стверджують бойовики так званої ДНР, в підрозділах ЗСУ з'явилися нарколабораторії, де синтезують заборонені речовини з вмісту американських аптечок.

"Бойовики 46-ї бригади використовували для виготовлення наркотичних речовин препарати з американських індивідуальних аптечок, поставлених в підрозділи в рамках іноземної допомоги", - заявив "спікер" фейковий народної міліції ЛНР Іван Філіпоненко.

Також пропагандисти підкреслили, що наркотики для українських бійців доставляє й авіація.

"Українські волонтери налагодили канал постачання наркотиків для київських силовиків, використовуючи безпілотні літальні апарати", - пишуть в сепаратистських ЗМІ.

Як відзначили бойовики, безпілотники волонтерів скидали військовим нові дози дурману прямо на передові позиції в зоні ООС. А після того, як "карателі" задовольняли свою потребу в кайфі, сидіти на позиціях їм ставало нудно, і вони виходили до мирного населення, здійснювати "подвиги".

"24 серпня п'ятеро військовослужбовців 46-ї бригади влаштували погром в магазині "Абрикос" в населеному пункті Щастя. П'яних окупантів обурила відсутність прапора України в приміщенні магазину, вони звинуватили продавця в сепаратизмі і жорстоко побили його", - розповів Філіпоненко.

Також фейк продовжили, що після побиття воїни ЗСУ обікрали касу магазину і вкрали всі гроші.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Наркотики з повітря, ліжкові бунти і премії за вбивства: чим бойовики лякають жителів Донбасу".