RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Звільнені з полону українські моряки зворушили мережу благородним вчинком: фото

Режим Путіна засудив до чотирьох років російського активіста Костянтина Котова, який допомагав українським морякам. Вийшовши на свободу, українські військові віддячили активісту, зібравши фінансову допомогу для нього.

Про це повідомив адвокат Микола Полозов, який захищає інтереси раніше утримуваних Кремлем українських моряків, на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, моряки дізналися про ув'язнення Котова вже після свого звільнення. Як і сам політв'язень, вони не могли просто промовчати і залишитися в стороні.

В цілому українським морякам за короткий термін вдалося зібрати 12 тисяч 400 гривень і 25 тисяч 850 рублів, які вже зовсім скоро будуть передані Вікторії Івлевій.

У соціальних мережах українці активно обговорюють цю тему.

"Девіз українських моряків "Своїх не кидаємо!" в повній мірі відноситься і до Кості. Свободу Костянтину Котову!" - заявив адвокат.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 7 вересня, відразу після прибуття в київський аеропорт "Бориспіль", українським військовим морякам, які повернулися з російського полону, вручили нагороди.