RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Зеленський в Дніпрі представив нового голову ОДА і прокотився в тролейбусі: фото і відео

У суботу, 14 вересня президент України Володимир Зеленський представив нового голову Дніпропетровської обладміністрації.

Про це повідомляє місцеве видання 34 телеканал.

Ним став Олександр Бондаренко, кандидатуру якого на розгляд Кабміну представив особисто Володимир Зеленський. За словами Зеленського, Бондаренку визначили "випробувальний термін" до Нового року.

Нагадаємо, раніше пост губернатора Дніпропетровської області займав Валентин Резниченко. Після його звільнення обов'язки тимчасово виконував Дмитро Батура.

Крім того, як повідомив Цензор.НЕТ, Зеленський встиг покататися на тролейбусі разом з мером Дніпра Борисом Філатовим. Президент, ймовірно, вирішив ознайомитися з якістю ремонту Центрального моста, який Філатов обіцяв закінчити до 14 вересня.

Нагадаємо, закінчити всі роботи на Центральному мосту Дніпра міська влада обіцяла до 14 вересня, причому мер Борис Філатов навіть уклав парі з Зеленським на цей рахунок.

Як повідомляв "Апостроф" 7 вересня Борис Філатов повідомив про закінчення капітального ремонту Центрального мосту в Дніпрі.