RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Убили заради пенсії: пропагандисти ДНР видали нахабний фейк про ЗСУ, в мережі хвиля сміху

Пропагандисти ДНР видали нахабний фейк про українських військових, заявивши, що ті нібито вбили інваліда на Донбасі заради його пенсії; ця "новина" повеселила користувачів соціальних мереж.

Так, публікація під заголовком "Військовослужбовці ЗСУ викрали, катували і розстріляли інваліда в Донбасі заради пенсії" вийшла на одному з сепаратистських сайтів.

"Ну, хоч цього разу обійшлося без монтажної піни", "Хлопчика звали Захарченко, чудовий був хлопчина", "Для повноти картини всього цього правдивого кошмару: пенсію від хлопця 1994 року народження відрізали тупими іржавими ножами, традиційно прибивши його до дошки оголошень, попередньо натягнувши трусики до вух, а потім прив'язали нещасного за підтяжки від трусів до танку і возили навколо Пенсійного фонду.... Поруч билася в істериці мати хлопця 1980 року народження... ", "Так і було. а самі заслали двійника, щоб і далі пенсію отримував. Але двійник подивився "Пряму лінію" з Путіним і здався. Так ця історія і стала відомою", "Наф*га розстріляли, могли б щомісяця пенсію відбирати...", "Тема трусиків не розкрита", - жартують в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики ДНР видали новий фейк про дії українських військових на Донбасі, звинувативши ЗСУ у вбивстві мирного населення, але їх брехню швидко викрили.