RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Називають маніяком: з'явилися фото і дані про чоловіка, який убив студентку в Тернополі

Журналістам вдалося з'ясувати інформацію про вбивцю 18-річної дівчини в селі Воля Тернопільської області, стало відомо, що земляки про нього відгукуються негативно, відзначаючи його агресію і жорсткість.

Про це пишуть "Факти".

Так, єдиному підозрюваному у вбивстві 34 роки, і за словами односельчан, він почав зустрічатися з убитою дівчиною, коли їй було всього 13 років. Також відомо, що спостерігав він за школяркою на той момент, будучи одружений, і дружину свою регулярно бив.

"Близькі Діани називають її вбивцю не інакше як маніяком. За їх словами, він почав залицятися до неї, коли вона вчилася в школі, причому на той момент був одружений і регулярно бив дружину. Жінка не витримала знущань і подала на розлучення, після чого поїхала на заробітки в Італію", - розповіли в поліції.

Жителі села відзначають, що дівчина не проявляла взаємності до дорослого чоловіка, і той намагався залицятися до неї протягом 5 років.

Дівчина була вбита в Микулинцях на фестивалі. За відомостями поліції, підозрюваний накинувся на неї з ножем, а після вбивства зник у лісі. Його там знайшли поліцейські з кінологами. Суд прийняв рішення про арешт чоловіка, в ході слідства він визнав свою провину.

Як повідомляв "Апостроф", 13 вересня в Києві в одному з під'їздів ножем вбили 23-річну дівчину.