RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Києві професор-сепаратист влаштував великий скандал "бандерівці"

У Міжрегіональній академії управління персоналом (Київ) стався конфлікт професора з сепаратистськими поглядами зі студенткою-патріоткою.

Про це написала сама учасниця конфлікту - студентка МАУП Поліна Кравченко у себе в Facebook.

Вона зазначила, що професор академії Віктор Колпаков, який викладає економіку, відкрито висловлює симпатію країні-агресору під час занять.

"Колпаков Віктор Михайлович півтори години своєї лекції просто поливав брудом Україну. Цей "учитель" вкладає в голови студентів, що війну почала Україна, що мови нашої немає ... що нам потрібно повернути союз з Росією, тому що це сильна держава з хорошими зарплатами, а у нас нація без мозку і т. д., що козаки (на відміну від більшовиків) були звичайними бандитами і злодіями, а в Севастополі нарешті настало нормальне життя, після анексії Криму", - розповіла дівчина.

Вона зазначила, що встала, посміхнулася і зробила зауваження викладачеві і той у відповідь спробував вигнати її з аудиторії.

"Після цього професор просто сказився. Я не маю бажання тут писати все, що я від нього почула за свою "бандерність"... Він кричав: "Я військовий, я полковник, я наказую тобі - пішла геть!" Але я відповіла, що нікуди не піду", - розповіла вона.

Також дівчина розповіла про зібрані відомості щодо професора. За її словами, той закінчив кілька російських вузів, в тому числі і при президенті РФ в 2005 році.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі стався скандал через те, що в Харківському інституті танкових військ виявили викладача, який є прихильником країни-агресора РФ, підтримує анексію Криму і скорбить за загиблими на Донбасі бойовиками.