RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Маєток з майданчиком для вечірок: з'явилися цікаві дані про майно Богдана, фото

Журналісти зробили виписку з держреєстру всього майна, яке записано на главу Офісу президента Андрія Богдана.

Про це повідомляє видання "Вісті".

Відзначають, що Богдан, як і всі співробітники ОП, не є державним службовцем, що дозволяє не подавати декларацію про доходи.

Як з'ясувалося, в минулому адвокат олігарха Ігоря Коломойського володіє маєтком у селищі Козин Обухівського району Київської області, де знаходиться також будинок екс-президента України Петра Порошенка. Площа котеджу Богдана становить 560 кв. м.

Двоповерховий маєток Андрія Богдана розташувався в житловому комплексі "Пейзажний". Він нагадує будинки в голландському або бельгійському стилі з рівним дахом, на якому знаходиться релакс-зона з майданчиком для вечірок і дискотек.

"Андрія Йосиповича немає вдома, якщо він захоче, він вам покаже будинок", - сказав охоронець біля воріт. Хто ще живе у величезному будинку, крім самого глави Офісу президента, він не відповів.

Відповідно до виписки з держреєстру, Богдан також володіє офісною нерухомістю в столиці. На Дніпровській набережній в одній з новобудов йому належить 650 кв. м нежитлових приміщень, які він здає в оренду. Адміністрація житлового запросила журналістів без фотографа. Керівник заявив спершу, що не знає мешканця на ім'я Андрій Богдан, а потім згадав раптом: так, саме Богдан - господарь нежитлових приміщень в будинку і здав їх в оренду, але ці офіси керівник не показав.

Як повідомляв "Апостроф", керівник Офісу президента Андрій Богдан здивував зміною зовнішнього вигляду, яку "засвітив" під час поїздки Володимира Зеленського в США для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.