RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Побажав смерті бійцям ЗСУ: в Харкові розгорівся скандал навколо музиканта-сепаратиста, фото

Співробітник Харківського академічного театру музичної комедії Петро Мальцев опублікував в Facebook коментар, в якому різко висловився на адресу учасників операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання Newsroom.

На коментар Мальцева звернула увагу активістка Анастасія Настенко. Вона опублікувала скріншот коментаря на своїй сторінці і зажадала від Театру музкомедії відреагувати на нього.

"Коли ж вас всіх там переб'ють-то, воїни хрінові, і ми заживемо мирно... стріляєте по своїх містах і називаєте це "перемога"? Та оголосіть вже війну, нападіть на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати старих у підвали", - написав Мальцев.

У Харківському академічному театрі музичної комедії підтвердили, що чоловік є їх співробітником. Згідно сайту установи, він працює в оркестрі з 2011 року. За словами директора Ігоря Коваля, публікація Мальцева є його особистою думкою і театр не поділяє таку позицію.

"Ми з ним сьогодні говорили під час репетиції, я запитав: "Що ти таке пишеш? Навіщо ти ображаєш воїнів?" Він каже, що це його думка і це не заклик до сепаратизму. Ми не заохочуємо подібних висловлювань і будемо вирішувати питання про позбавлення Мальцева певних заохочень. Наш театр завжди підтримував єдність країни, в нашій програмі є безліч українських постановок", - розповів Ігор Коваль.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Міжрегіональній академії управління персоналом (Київ) стався конфлікт професора з сепаратистськими поглядами зі студенткою-патріоткою.