RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

З'явилися нові дані щодо звільнення глави топ-підприємства "Укроборонпрому"

Державний концерн "Укроборонпром" підтвердив дані видання "Апостроф" про те, що директор Харківського конструкторського бюро з машинобудування імені Морозова (ХКБМ) Олексій Бабич був звільнений зі своєї посади.

Зокрема, 11 жовтня на офіційному сайті концерну було опубліковано оголошення про початок конкурсу на посаду директора ХКБМ.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував лист за підписом глави "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса, в якому повідомлялося, що Бабич не зміг виконати умови укладеного з ним в 2017 році контракту, а саме недопущення накопичення заборгованості по зарплатах працівникам бюро.

Як повідомляв "Апостроф", на початку жовтня стало відомо, що з Харківського конструкторського бюро імені Морозова (ХКБМ), яке входить до структури концерну "Укроборонпром", через невиплати зарплат масово звільняються провідні співробітники. Джерела повідомили, що після скорочення робочих годин з підприємства пішли близько півсотні фахівців.

Також читайте матеріал "Чи міцна броня: що відбувається з виробництвом бронетехніки в Україні" про проблеми на стратегічних оборонних підприємствах в Україні.