RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Сумами ревнивий неадекват влаштував через дівчину бійку зі стріляниною: опубліковано фото

У Сумській області чоловік через ревнощі влаштував стрілянину в гральному клубі.

За словами працівниць клубу, все почалося з того, що між кількома відвідувачами виник конфлікт. Учасників розняли, однак, на цьому історія не закінчилася. Через годину один з чоловіків повернувся в заклад в стані алкогольного сп'яніння з мисливською рушницею та влаштував стрілянину.

Поліцейські почали розшук підозрюваного і незабаром встановили особу "стрілка", а також місце його можливого перебування.

Зловмисником виявився 43-річний місцевий житель. За обома адресами, де міг перебувати підозрюваний, двері ніхто не відчинив. Однак, за оперативними даними, він знаходився саме у себе вдома. Також в квартирі перебували його мати і сестра.

З огляду на небезпеку, було прийнято рішення залучити до операції по його затриманню співробітників спецпідрозділу "КОРД". Крім того, велися перемовини з жителями квартири про добровільну здачу чоловіки.

"В останній момент перед примусовим відкриттям дверей поліцейськими сестра підозрюваного все ж відкрила двері в квартиру", - розповів в. о. заступник начальника ГУ НП в області - начальника кримінальної поліції Валерій Строкач.

Затриманого доставили у відділення поліції. За його словами, він був п'яний і вирішив завітати до своєї знайомої, яка працює в одному з гральних закладів міста. Там побачив, як дівчина спілкується з незнайомими чоловіками, і це йому не сподобалося. Він зробив незнайомцям зауваження, потім між ними розгорівся конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік заявив, що не пам'ятає, як йшов додому по рушницю і повертався в клуб. Стверджує, що виною "амнезії" стали побої, отримані під час бійки і стара травма голови.

Тепер "стрілок" затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Відносно нього відкрили кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У разі доведення провини чоловіка, за скоєне йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі було опубліковано відео операції спецназу поліції в селищі під Києвом, в ході якої в перестрілці був убитий кримінальний авторитет з Грузії.