RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Скандал навколо номера "95 кварталу" про спалений будинок Гонтаревої отримав новий поворот

Студія "Квартал 95" знову опинилася в центрі скандалу через номер про пожежу в будинку екс-голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це повідомляє міністр України з питань культури, спорту та інформаційної політики Володимир Бородянський на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що в ході виступу студії "Квартал 95" актор Євген Кошовий спільно з Національним хором імені Григорія Верьовки виконали пісню, в якій пожартували над згорілим будинком колишньої глави НБУ, Валерії Гонтаревої.

Бородянський вибачився перед Гонтаревою за хор Верьовки. Він зазначив, що йому соромно.

Як пише "Радіо Свобода", сама Гонтарева також прокоментувала гумористичний номер "95 кварталу".

"Це сором!!! Глузувати над людських горем - це неможливо уявити в цивілізованому суспільстві", - зазначила Гонтарева, додавши, що про номер дізналася від друзів.

За даними "Радіо Свобода", український олігарх Ігор Коломойський спочатку сказав журналістам, що не бачив номер, але пообіцяв подивитися і нарешті відповів: "Браво!", - і додав, що номер йому "дуже сподобався".

"З приводу того (сподобалося - ред.), що "згоріла від сорому", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва звинуватила в підпалі свого будинку і автомобіля своєї невістки олігарха Ігоря Коломойського. Також вона заявила про погрози і цькування на свою адресу з боку "команди Коломойського".