RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Бійня в Харкові: в мережі вказали на зв'язок з резонансним вбивством у Києві

У п'ятницю, 25 жовтня, в перестрілці в Шевченківському районі Харкові був убитий свідок у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Володимир Борох.

Про це повідомляє канал "Ґрати" в Telegram з посиланням на адвоката підозрюваного в організації вбивства росіянина Олександра Лося Святослава Пархоменко.

Місцеві ЗМІ також уточнюють, що вбитий був "правою рукою" раніше було звільненого за "законом Савченко" Георгія Ісакова. Останній був засуджений за викрадення людини та вимагання.

У 2017 році Олександр Лось та Володимир Борох були затримані поліцією. Лосю пред'явили підозру в причетності до вбивства Дениса Вороненкова. Борох у справі проходив лише як свідок, при цьому адвокат вказував, що він був в курсі подробиць організації замаху і мав свідчити в суді.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 25 жовтня на парковці біля супермаркету на вулиці Клочківській в Харкові сталася стрілянина - попередньо, двоє невідомих стріляли з вогнепальної зброї в заступника голови "Оплоту" Георгія Ісакова. Пізніше стало відомо, що підозрюваний у стрільбі був ліквідований, в поліції зазначили, що він загинув при невдалій спробі кинути в правоохоронців гранату.