RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У тебе зброю забрати? Зеленський жорстко поговорив з бійцем ООС на Донбасі, відео

26 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув до населеного пункту Золоте на Донбасі, де зустрівся з військовими, які виступають проти розведення військ.

Під час спілкування з військовими у глави держави виникла словесна перепалка, в ході якої Зеленський сказав наступну фразу: "Я президент цієї країни, мені 42-й рік, я ж не лох".

У розмові з військовими Зеленський зажадав від них прибрати незаконну зброю.

У мережі опублікували відеокадри переговорів Зеленського з українськими ветеранами, на яких видно, що ситуація тут була дійсно напруженою.

Один з ветеранів сказав Зеленському, що по всій Україні були акції проти розведення військ. Після цього президент з військовим вступив в словесну перепалку. Зокрема, Зеленський сказав, що доброволець не може йому ставити ніяких ультиматумів. При цьому ветеран так і не зміг виразно донести чолі держави своїх претензій, а сам президент спілкувався з військовим впевнено і на підвищених тонах.

"Ти мені не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння, а побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і перекладаєш мене на іншу тему", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 25 жовтня, в Черкасах у приміщенні обласної ради відбулася сутичка між правоохоронцями та учасниками акції "Ні капітуляції".