RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Приїжджав навіть Сурков: з'явилися цікаві чутки про "наступника" ватажка ДНР

Бойовики так званої ДНР планують звільнення нинішнього ватажка Дениса Пушиліна, а його місце віддадуть "меру" окупованої Горлівки Івану Приходьку.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Oбозреватель".

Як зазначив блогер Макс Баринов, ця інформація стала відома після недавнього візиту помічника російського президента Володимира Путіна Владислава Суркова в Донецьк.

"Після цієї зустрічі в ДНР заговорили про очікуване усунення Пушиліна з посади "глави ". В якості заміни на слуху лише одне прізвище Приходько, це діючий "мер" Горлівки. Напевно, російським кураторам набридли фінансові махінації Пушиліна, хоча він думав, що їх ніхто не помітив. Але зарплати в "республіці" затримують, пенсії вчасно не виплачують, в загальному для людей грошей немає. Зате "керівництво" живе на широку ногу", - написав блогер.

Іван Приходько

Також Баринов підкреслив, що Сурков натякнув на прийдешні зміни в так званій ДНР в наступному році. Зокрема, мова йде про скорочення фінансування і прискорення паспортизації населення.

Як повідомляв "Апостроф", перевірка фінансистів з Кремля різних структур так званої ДНР на окупованій території України виявила розкрадання і розтрату коштів російського бюджету з боку бойовиків. У зв'язку з цим з'явилися чутки про швидку відставку глави ДНР Дениса Пушиліна.