RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Прилуках прощаються з загадково загиблим школярем: фото

У вівторок, 5 листопада, в Прилуках Чернігівської області прощаються з Денисом Чаленком - підлітком 14 років, який помер при загадкових обставинах.

Про це повідомляє ТСН.

Так, до церкви, де відбувається прощання з дитиною, прийшли сотні людей, в числі яких мер, губернатор і керівник місцевої поліції. Представники міської влади передали батькові загиблого, що розслідування перебуває на контролі президента.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Глава поліції зазначив, що правоохоронці досі проводять опитування сусідів і експертизи.

Слід зазначити, що школяра знайшли зі слідами сильного побиття на коліях залізниці. Батьки не повірили версії поліції, що його збив поїзд. В ході додаткового огляду місця злочину поліцейські виявили сліди крові за межами колій, що спростувало першу версію. Батьки підлітка висловили свою версію - нібито Дениса до смерті побила група підлітків, один з яких - син місцевого судді.

У той же час поліцейські підготували підозру для машиніста поїзда, який приблизно в цей час проходив по цій колії. Це розгнівало городян, люди виходили на акції, і домоглися зміни групи експертів по справі і відсторонення керівника місцевої поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Прилуках місцеві жителі палили шини під відділенням поліції, щоб домогтися розслідування загибелі Дениса Чаленка.