RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Палять шини: в Прилуках поновилися протести через дивну загибель школяра, відео

У Прилуках (Чернігівська область) люди знову вийшли під будівлю поліції з вимогою розслідувати смерть 14-річного Дениса Чаленка.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, хлопчика знайшли мертвим на рейках. Через серйозні травми люди не вірять, що його збив поїзд. Лікарі також підтвердили насильницьку загибель Дениса. Однак в поліції говорять про відсутність доказів і називають інцидент нещасним випадком.

Щоб правоохоронці почали чесне розслідування кілька десятків небайдужих громадян зібралися під відділенням поліції. Люди були налаштовані серйозно, не приховуючи свого роздратування і нервозності вони пікетували будівлю. Їх почало заспокоювати нове керівництво місцевої поліції, а старе відсторонили від роботи. Поліцейські пояснили, що всі матеріали передані в столицю, адже справою тепер займаються київські слідчі. Правоохоронці просили рідних загиблого хлопця дочекатися результатів судмедекспертизи.

"Вони сказали нам те саме, що і до цього", - пояснила мама загиблого Світлана Чаленко.

Щоб привернути увагу до проблеми, люди почали палити шини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одній зі шкіл Києва з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка. За даними слідства, вона зробила це навмисно.