RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Викрадали людей і влаштовували тортури: в Києві спіймали небезпечну банду, відео

Працівники поліції викрили в Києві групу злочинців, які причетні до низки тяжких злочинів – катувань та викрадень, зловмисникам вже оголошено про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікацій Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Затримані виявилися киянами, які не працюють та ведуть "аморальний спосіб життя", постійно вживаючи наркотики та алкоголь.

Один з фігурантів – чоловік 32 років, був викритий патрульними у Києві, він був у стані сп’яніння за кермом Bentley. Він почав поводитися агресивно, завдав тілесних ушкоджень інспектору. Було виявлено, що його брати 35 та 36 років викрали у Києві цілу сім'ю, жінку били і катували, вимагаючи 20 тисяч доларів, що вона нібито вкрала раніше. Киянка опинилася в лікарні.

Поліція затримала групу зловмисників, їм повідомлено про підозри за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.2 ст. 127 (катування) та ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. За адресою їх проживання знайдено речовину, що схожа на марихуану.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві п'яний водій з наркотиками в салоні авто розбив у ДТП відразу дев'ять автомобілів.