RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вивезена СБУ "легенда ДНР" розповіла, як і чому втекла від бойовиків: відео

Головна героїня першого полнометражнго фільму бойовиків ДНР Світлана Дрюк "Ополченочка" розповіла, чому втекла від окупантів.

Про це повідомляє блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter.

"Знято, напевно, минулого літа. Ось розповідь про те, чому вона не сидить і з якої причини її вивели на підконтрольну територію", - написав блогер і опублікував відео.

Дрюк розповіла, що у неї все добре і вона на відпочинку. Дівчина додала, що це завдяки тому, що вона всю інформацію від бойовиків передавала кураторам з України. Але були з боку окупантів загрози і тиск. Їй вдалося перебратися на територію вільної України завдяки спецоперації СБУ.

Світлана розповіла, що втекла в краще життя і тепер у неї все налагодилося. Також вона описала ситуацію з Росією, сказавши, що та напала на Україну і нацькувала брат на брата, поділила сім'ї на дві сторони.

Вона зазначила, що може бути прикладом для жителів окупованих територій Донбасу. Вона змогла виїхати звідти в Україну.

"Життя після ЛНР і ДНР є і воно дуже класне", - заявила Світлана.

За її словами, це добре, коли немає комендантської години, а люди ставляться доброзичливо. "Ополченочка" підкреслила, що потрібно задуматися, що життя є краще, ніж розповідає "влада" ЛДНР.

Як повідомляв "Апостроф", екс-бойовик ДНР з Сербії Деян Берич, заявив, що незрозуміло, як українська сторона могла прийняти "Ополченочку" Світлану Дрюк, оскільки на її рахунку велика кількість смертей бійців ЗСУ.