RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Боєць закохався в дівчину з кулеметом: фото і зворушлива історія молодої пари з Нацгвардії

У суботу, 23 листопада, свої долі поєднали два бійця Національної гвардії з військової частини 3008 - Анастасія та Михайло Пташки.

Молодята охоче розповіли історію свого знайомства журналістам видання "20 хвилин", повідомляє "Апостроф".

Військову службу в в / ч 3008 Настя і Михайло почали майже одночасно - в жовтні 2018 року. Служили в різних батальйонах і перша зустріч відбулася на полігоні, куди все разом виїхали на стрільби. Михайло звернув увагу на дівчину, яка завмерли руками збирала зброю. Запропонував допомогти і вона погодилася.

"Саме в той момент, щось йокнуло в серці. Душею відчув, що хороша людина поруч. Не тільки красива, але і добра. Око не хотілося відводити від неї. Але треба було йти. Мені на стрільби, їй - в частину ", - згадував першу зустріч Михайло.

Першим випробуванням для молодої пари стала поїздка Михайла в зону проведення ООС на Донбас. У той час діяв наказ про заборону відправляти гвардійців жіночої статі в зону бойових дій. Тому Настя залишилася чекати.

Пропозиція руки і серця Михайло зробив Насті на весіллі у свого двоюрідного брата. Для Насті це було несподіванкою. Настя й гадки не мала, що саме там, на весіллі, її чекає несподіваний сюрприз.

"Аж в очах потемніло від того, як почула, що це він говорить мені, що треба вийти на середину, що все на тебе дивляться. Це були ще ті хвилини ", - згадувала потім Настя.

Зараз подружжя-гвардійці мріють отримати звання офіцерів. Особливо Настя, яка з дитинства бачила себе в армії.

"Знайомі дівчата, буває, кажуть, Настя, як ти можеш підніматися вночі, або рано вранці, коли всі люди сплять, а тобі треба поспішати в частину, там вас збирають по тривозі? - розповідає вона. - Я їм відповідаю, що роблю це із задоволенням. Мені це подобається. Щодня на службу приходжу теж із задоволенням. Не вірять ".

Як раніше повідомляв Апостроф, в мережі розповіли історію про воїна ЗСУ, старшого сержанта роти з позивним "Каспер", який в 23 роки, а він вже займає команда посаду.