RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Батько рятував від побиттів: з'явилися деталі тюремного ув'язнення "слуги" -ґвалтівника, відео

"Наглядач" зони, де відбував покарання за згвалтування виключений з "Слуги народу" нардеп Роман Іванісов, розповів про те, як йому вдалося уникнути розправ співкамерників.

Про це повідомляє телеканал "Свободный".

Ув'язнений розповів, що Іванісова карали в тюрмі своїми методами за групове згвалтування, але від розправ співкамерників його регулярно приїжджав рятувати батько.

"Приїхав мій земляк, Іванісов Роман, з яким ми познайомилися в приміщенні етапу. В процесі я був знайомий з його батьком, який приїжджав до нього регулярно. У нього були проблеми саме по його злочину. До нього були претензії в ув'язнених. Їх було чотири людини, вони ніби згвалтували якусь дівчину", - згадує чоловік.

"З цього питання у нього там були моменти. Він приїхав, нікому не цікавий, ще ніхто не знав тата, хто, що. Стаття 117. Кожен день як стандарт - це побиття, це прибирання, будь-якими способами створити головний біль", - додав він, розповідаючи про те, як ув'язнені карали гвалтівників у в'язниці.

Після цього, продовжив чоловік, батько Іванісова вирішив підкупом домовитися з ув'язненими про те, щоб в колонії його сина "не чіпали", а спостерігали за ним. Зі свого боку пообіцяв віддячити: допомагати їм як на зоні, так і після звільнення. Тому в подальшому насильник Іванісов відбував покарання в дуже привілейованих умовах.

"Це був такий мажор нормального рівня. Йому привозили все машинами, під охороною. Ми брали щось і собі", - розповів "наглядач".

Наприклад, раз на місяць іншим засудженим діставалося по 50-100 блоків сигарет, а також різні продукти і солодощі.

Також він розповів, що у в'язниці Іванісов спілкувався тільки з обраним колом людей. З ними він навіть ділився подробицями зґвалтування, за яке отримав термін.

З'ясувалося, що злочин Іванісов і його подільники зробили після гучної пиятики. Перед тим, як згвалтувати дівчину, злочинці побили її.

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Групове згвалтування в компанії з мажором: всі подробиці про темне минуле "слуги" Іванісова.