RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Запаслися арсеналом презервативів: під Черкасами влаштували групове згвалтування студентки, відео

В Умані двоє молодиків запаслися більше ніж півтори сотнею презервативів та згвалтували 16-річну першокурсницю.

Подробиці розповіли в сюжеті "Надзвичайні новини".

Двоє друзів - 24-річний Артур Брижатюк та 18-річний Вадим у вихідні вирішили розважитися.

"Домовилися, що у неділю поїдемо в Умань, візьмемо кредит і погуляємо. У суботу рано поїхали, пообіді взяли кредит в 5 тисяч, в магазинчику поряд купили спиртне", - каже Брижатюк.

Разом із горілчаними напоями чоловіки купили 171 презерватив. Після того, як випили, вирішили запросити до компанії 16-річну першокурсницю, якою напередодні зписувалися на сайті знайомств. Після сумісного розпиття спиртних напоїв 18-річний Вадим почав чіплятися з інтимними пропозиціями до дівчини. Коли та відмовила, почав погрожувати і бити.

"Він запросив до себе на квартиру. Спочатку все було нормально. Потім почав лізти. Пригрозив, що вб'є, якщо комусь скажу", - розповідає потерпіла.

У сусідній кімнаті під час згвалтування знаходився товариш підозрюваного. Але 24-річний хлопець нічого не зробив, аби запобігти злочину.

"Чув, як у кімнаті поряд почалися крики. Вадюха щось кричав до дівчині, вона вибігла в істериці й почала взуватися", - каже Брижатюк.

Одразу після того, як вибігла з квартири, дівчина зателефонувала матері. Та викликала поліцію. Правоохоронці затримали хлопців. Вадимові обрали запобіжний захід - 2 місяці тримання під вартою. Якщо провину уманчанина доведуть, йому загрожує 15 років позбавлення волі.

Нещодавно "Апостроф" писав про ще одне скандальне згвалтування. Щоправда, кількадесятирічної давнини. Народний депутат від партії "Слуга народу" Роман Іванісімов свого часу відбував покарання за групове згвалтування.